Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaše komentáře

6. 8. 2024

Nesouhlasím se zlodějskými praktikami zlínských radních ať už jsou z jakékoliv partaje.

Podepisuju, protože tohle navýšení je nehoraznost. A hlavně to chtějí použít na kraviny, se kterými nesouhlasím.

Nesouhlasím s tak velkým zdražením!!!

 

Daň je pro mnohé obyvatele neúnosná.

 

je takové zdraženi nehorázné!!!!

Nesouhlasím s nepřiměřeným a neodůvodněným navýšení daně z nemovitosti Zlínským Magistrátem. Pokud Magistrát toto navýšení neupraví na úroveň ostatních měst ČR, chápu to tak, že Magistrát podporuje odliv obyvatel z města. Odhlašuji se tedy z trvalého bydliště ve Zlíně a mé daně budou přesměrovány jinam.

 
 

Oskubat lidi a autobusove nadrazi na ostudu. Hlavne ze mame trziste kam nikdo nechodi

Podepisuji, protože neúměrné navýšení daně z nemovitostí může mít za následek snižování populace a odliv podnikatelů z města Zlína.

Souhlasím s výše uvedeným.

 

Moralne neadekvatni tahani penez z normalnich lidi.

Za snížení daní

Amorální.

 
 
 
 
 

Ceny nemovitostí, nájmů a i energií jsou už tak přehnané. Takhle skokově navýšit i poplatek za nemovitost to už hraničí se zlodějinou.

Polovinu měsíčního příjmu budu dávat jen za jednu daň. Nechci vidět jakou pasečinu vymyslí příští rok.

Podepisují petici proti navýšení daně z nemovitostí. Toto navýšení je nemorální a proti zdravému rozumu. Mzdy nám nikdo nikdy o takovou sumu nenavýší. A za to, že se snažíme bydlet ve vlastním a starat se o vlastní střechu na hlavou jsme ještě postiženi takovou nehorázností. Naši radní ve Zlíně by se za takové chování měli stydět. Za takovou práci si svou mzdu nezaslouží. Asi mají moc velkou odměnu za svou práci a reálné mzdy obyvatel ve Zlíně jim nějak unikli. Lidé se ze Zlína stěhují pryč, už nechtějí bydlet v betonovém a drahém monstru, které tato radnice buduje, bez ohledu na jejich obyvatele

Podepisují, protože nesouhlasím s tak vysokým koeficientem, mělo by to být průměrné zvýšení jako v jiných krajských městech. Brychtová

Bo rodiče za ruinu puldomku platí neskutečný ranec

Nesouhlasím se zvýšením daně z nemovitostí o takovou hodnotu.

 
 
 
 

Myslím že to město přehnalo z tak velkým zdražením

Je to nehorázná a sprostá zlodějna. Pro mne jsou už tyto strany neviditelné . Ano bude hůř. Pokud mi to čas dovolí, zúčastnim se i sprotestu před radnicí .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jsme nejdražší v republice

Je to nemravné a nemorální

Je nemravné vybírat výśi daní stejnou jakou platí pouze na Praze 1 z naśeho bydliśtě na okrajové části města,kde nemáme ani pořádnou silnici a chodníky vůbec Žádné.

Je to nehoráznost nekompetentních lidí.

Podepisuji, protože s výši daně z nemovitostí nesouhlasím, v městech s vyšším počtem obyvatel je zvýšení daně podstatně nižší, někde ani ne 2x. Ve Zlíně je to asi způsobeno špatným hospodařením, předraženými zakázkami, hodně projektů a vizualizací a z nich jen pár realizovaných. (např. dvoukolejná elektr. trať, nádražní budova, budova 24,25,26 atd.) Uh. Brod a Uh. Hradiště mají aquaparky a "my" jsme krajské město...

 
 

Nejdříve začít šetřit u sebe a pak zvyšovat dane

Výše daně je nehorázná

 

Také chci snížení místního koeficientu pro rok 2025 na hodnotu 2.0 (pro celé KÚ SMZ) a snížení tak daně z nemovitostí ve Zlíně na obvyklou úroveň

Nemravná a nehorázná daň z nemovitostí, tolikrát placené daně za vše co s majetkem souvisí. Malé město a takové zvýšení???? Za celou dobu demokracie nevidím žádný velký posun k lepšímu zvelebit město, příjemnější a hezčí střed pro lidi. Není se čím pochlubit. Hrozné ošklivé stavby středem města např. zámek, budova soudu , podchod u Svitu aj.

Podepisuji, protože mi letošní navýšení daně z nemovitosti přijde opravdu přehnané. S takovou si lidé za chvíli nebudou moci dovolit vlastnit nemovitosti.

Platba nyní 6009 kč, bezmála 5 krát více..

Souhlasím se zněním petice

Podepisují, protože s takovým navýšením daně z nemovitostí zásadně nesouhlasím. Je to vůči občanům města Zlín sproste. Potraviny jsou nehorázně drahé, energie, zdražil se komunální odpad. My tady nejsme pro vedení města Zlín, ale oni jsou tu pro nás a mají hájit naše zájmy a naše blaho. Ne, nás odirat z kůže. Az budou mít občané města Zlín takové platy jako na vedení, potom neřeknou ani slovo. Ale to se bohužel nikdy nestane.

Je nesmyslné, aby občané platili takto vysokou částku.

Ladislav Jurák

Protoze tuto dan, zvysenou v mem pripade o temer 400%, povazuji za neco naprosto neumerneho a vlastne za drzost!

Podepisuji, protože mám zvýšenou daň z nemovitosti šestinásobně.

Nesouhlasím s výší navýšení.

Podepisuji protože tohle nesmyslné navýšení musí být jeden velký vtip.

Protože daň je naprosto nehorázná a zastupitelé asi zapomněli, kdo a proč je volil.

Podepisuji, protože nesouhlasím s tím, abychom ve Zlíně měli vyšší daň než města s námi srovnatelná.

Neůměrné zdražení jsem důchodce

Protože mi narostly daně o 640% a v Lužkovicich nevidím žádný progres.

 

podepisuji, protože nesouhlasím s touto výší daně z nemovitosti.

Nesouhlasím s navýšením daně z nemovitosti.

 

Podepisuji, protože nesouhlasím s tak extrémním navýšením.

Protože to je naprostá hanebnost takhle ždímat lidi.

Zásadně a kategoricky odmítám toto nehorázné navýšení. To je normální prach sprostá lichva.

 

Nehorázné navýšení platby za daň z nemovitosti v katastru Malenovice. Nepoměr služeb oproti Zlínu.

 

Výše daně je podle mne amorální a navíc nezůstane celá obci!!!

Daň z nemovitosti je opětovné zdanění něčeho, co již bylo zdaněno. Pokud to bylo pár set korun, nebylo potřeba psát petice. Toto je ale už moc.

Nesouhlasím s neadekvátním navýšením daně z nemovitostí. Veškeré nemovotosti byly u řadových občanů pořízeny z řádně zdanenych peněz, daní z převodu a každoroční daně z nemovitosti. Nechápu proč by měl být nějaký městský koeficient. Za chvíli se bude platí daň z nádechu i výdechu. Zástupci by se mohli stydět za takový nehorazny poplatek.

 

Nesouhlasím s navýšením této daně neboť ve finále městu tolik nepomůže a akorát vykrade lidem težce vydělané peníze.

 

Navýšení je nehorázné,Korec nemá na radnici co dělat,nic nedělají pro občany, uvažujeme o prodeji bytu a stěhování se jinam,kde si budou obyvatelů vážit.

 

Podepisuji, protože tohle zvýšení je nehorázné!!! Pokud by došlo ke zvýšení 2násobkem, ještě by to člověk zkousnul, ale tohle je strašná prasárna. Tohle jsme si zvolili? Jestli to půjde takto dál, tak se z tadyma za chvíli většina odstěhuje. Asi máte pocit, že se tu máme strašně dobře, tak je potřeba zvýšit co jde, ale platy nikdo nemá v plánu zvednout! Ždímat lidi to by Vám šlo, doufám že se brzo Vaše místa obsadí někým rozumným a rozvážným, kdo za to bude stát.

Nesouhlasím s rozhodnutím zlínského zastupitelstva v dané věci

Vlastnit tolik bytu jako zetak Aleny Schillerove tak taky donutim tchyni otocit a kricet po zachovani puvodni vyse dane. Ale navyseni 700% ukazuje, ze Zlin ridi moralni zrudy. I jinde je zanedbany fond. Asi potrebuji opravovat byty pro mlade ukrajinske muze, kterych sem natahali az hanba. Raka na vase decka, zmrdi

 

Daň je příliš vysoká, rozhodně to není uváděných 80% ale více.

Navýšení na 420 %? Ne, děkuji..

Nesouhlasím s takto drastickým navýšením daně z nemovitostí. A hlavně vůbec nesouhlasím s touto daní. Např. mám hypotéku na nemovitost, ze které jsem z celé částky zaplatil 15% DPH a takže i tuto daň splácím 30 let. Čili nevidím žádný důvod na nějakou další daň z již zdaněného a ještě takto nehorázně zvýšenou. Osobně mám předplaceno.

Nesouhlasím s navýšením daně z nemovitosti.

Podepisuji, protože navýšení daně z nemovitostí u nás o více jak 700% mi přijde nehorázné.

 
 

Podepisuji, protože mi nedává smysl navýšit 5ti násobně daň z nemovitosti ve zlínském kraji a argumentovat tím, že se od roku 2008, nebo od kdy, tato daň neměnila. Tento argument beru v případě, kdy by k navyšování, klidně každý rok, došlo postupně....ale najednou? Kdo to prosím vymyslel? Co jste čekali?

Zvýšení daně je nehorázné a to jakým způsobem se mrha penezama při nesmyslných investicích je do nebe volající

 
 
 

Nejnizsi mzdy,mesto zaostava ve vsem,rozhodnuti bez debaty s obcany,mesto nezduvodnilo.

Podepisují protože nesouhlasí m s navýšením daně . Moje příjmy nerostou takovým tempem jak výdaje.

 
 
 

Zvýšení daně ve Zlíně je nejvyšší v celé republice a Zlín se stává pro mnoho lidí nejdražším bydlištěm. Nedivím se, že se vylidňuje a lidé se stěhují jinam.

Na drahách zvýšení 7x...

Nesouhlasím s výší daně z nemovitosti.

Nehoráznost

 

je to fakt drahé

JE NEHORÁZNÉ POŽADOVAT VĚTŠÍ NAVÝŠENÍ DANĚ NEŽ V PRAZE. SOUDRUZI KTĚŘÍ NÁS SROVNÁVAJÍ SE ZÁPADNÍM SVĚTEM BY MĚLI SROVNÁVAT TAKÉ ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ A VÝDĚLKY. A TO NEMLUVÍM O TOM, ŽE BYTY A DOMY BYLY POŘÍZENÉ ZA JIŽ ZDANĚNÉ PENÍZE...

 

jsou to hajzli

Svinstvo. Přeji vládnoucí juntě na zlínské radnici hodně úspěchů v příštích komunálních volbách.

Nesouhlasím, s výší daně z nemovitosti. Neúměrně vysoká pro malé město Zlín.

 
 
 
 

Je to zcela nemravné. Za byty v paneláku na sídlištích, kde nemáte žádné soukromí platit tak vysokou daň.

 
 

Je to okrádání obyvatel nehoráznými zvýšením. Ať si magistrát sníží počet zaměstnancu !!! i zloději!

Je to okrádání obyvatel Zlína

 
 

nehorázné zdražení a v místě bydliště mizerné služby.

 
 

Nesouhlasím s výší daní.

Podepisuji, protože nesouhlasím s nehorázným navýšením daně z nemovitostí, v mém případě z částky 1280 na 9000 Kč.

 
 

Nesouhlasím s rekordním navýšením daně z nemovitostí ve Zlíně. Zvlášť pro důchodce, kterým byla svévolně odepřena valorizace, je nárůst citelně vysoký.

 
 
 

požaduji snížení daně z nemovitostí ve Zlíně !

Podepisuji protože je daň nehorázně vysoká a ožebračující občany, kteří si vlastní nemovitost pořídili z již zdaněných peněz.

 
 
 

Nesouhlasím s výší daně.

Podepisuji,protoze zvyseni skokové je nemoralni,neegicke,nekorektni a strany jako ODS,KDU CSL, Ano, Pirati by se meli stydet za zvednuti ruky pro zvyseni dane v takove výši.Pochopím 10 nebo 20 % navýšeni...A pan primator Korec za Ano by se měl stydět nejvice.Navrhuji cleny vyměnit a třetinu městskych úředniků propustit.Uvolni se kanceláre,ušetří se za energie,získaji se peníze za pronajmy nemovitostí.Je zapotrebi jednat,ale úspory by měly nastat na strane mesta.Radeji ani nerikam,jak mesto jedna s nami obcany.Stydte se!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V porovnání s jinými regiony včetně Prahy stoupla daň o 200 %

 

Nepochopitelné navýšení daně někdy i o více jak 500%. Naprostá arogance ve vztahu město - občan.

Nesouhlasím s přehnanou výší daně z nemovitostí

 
 
 

si myslím, že když má Zlín dost peněz na koupení lodě ze soukromých rukou, a to jen proto, aby ji na své náklady odvezl a zlikvidoval, tak má i dost peněz, aby nezvyšoval daně.

 

Neuvěřitelné zvýšení

 

Nestydatost a zlodějna v jednom!

Protože je to zlodějina.

Nemorální zvýšení daně....

Absolutně nemravné, těžko se hledají slova

 

zásadně nesouhlasím s nemravnou výší daně z nemovitostí ve Zlíně

 
 

Podepisuji

Podepisuji, nesouhlasím s nemravným navýšením, nesouhlasím s nemravným hospodařením vedení města.

 
 

Je to okrádáni lidí

Nechci platit nejvyšší daň v ČR

Je to vrchol nemravnosti v době takového zdražování jako je i městská doprava, zdražení svozu odpadu atd. Doprava je v Praze, Ostravě a dalších městech pro duchodce zdarma s tady se jen vše zdražuje.

nehorázné zvýšení daně!

 

Podepisuji, protože je to nehorázné zvýšení daně!!!

Podepisuji, protože platit tak vysokou daň z majetku, který je můj, je více či méně nemorální a neodůvodnitelné!

 

Nesouhlasím s nastaveným koeficientem pro výpočet daně z nemovitostí.

 
 
 

Navýšení je nehorázně a město prostředky nevyužívá na všechny čtvrti ,v některých se nevybudovalo léta nic

 

Nesouhlasím s absurdní výší daně z nemovitostí ve Zlíně.(S výší místního koeficientu).

nesouhlasím s bezprecedentním okrádáním lidí. Nezbytné, aby město začalo lépe hospodařit přes účelové rganizace a snížilo počet úředníků s min.prac. vytížením, resp. zbytečných

Jsem důchodce, na zákonnou valorizaci důchodu nemáme nárok, tím dělám „státu" škodu, ale na násobně navýšenou nesmyslnou daň z nemovitosti si zákon udělají. Mně tak škodu mohou udělat? Je to legalizování zlodějny. Zaplať uhlíři!!!

 
 

Je to nehorázné, pánové na radnicí si dělají jen z nás obyčejných lidí srandu..

Jsem proti výši nemravné dani z nemovitosti a navrhované kosmetická snížení o 16% je nedostatečné.

 
 
 
 
 
 

Podepisují, protože nesouhlasím s vykořisťováním obyčejných pracujících lidí.

 
 
 

Za ty peníze mají děti městský tábor nebo cokoliv jiného.

 
 
 

Tak to zvýšit tuto velmi kontroverzní daň je nehorázné.

Je to daň nesmyslná, nemravná

Podepisuji, protože daň z nemovitostí je daň nemravná, trestá ty, kteří si za již zdaněné peníze pořídili nemovitost.

Protože ...pri nedavne rekonstrukci vsechno!! do posledniho hrebiku zdanene. Dale- mesto spolyka cim dal vic penez, z Jiznich svahu jde nemala castka, a jak vypadaji? Otresne cesty, chodniky, nechutne zastavky a podchody.Rozpadle lavicky. Za nase penize chceme nove chodniky a cesty, a ne jezdit a chodit po tankodromu.

Myslím, že by se ty peníze daly použít na jiné záležitosti. Jako třeba letní tábor pro děti, když jsou školy zavřené a je potřeba řešit hlídání.

Podepisuju protože, platit za dům 10k ročne jen tak za něco už jsem zaplatila je strašné. Kor v této době kdy je vše drahé a výplaty stejné.

 

Podepisuji protože požaduji snížení daně.

 

Nesouhlasím s tak velkým navýšením daní.

Nesouhlasím z navýšením daně z nemovitostí.

 

Nesouhlasím s navýšením daně z nemovitostí.

 
 

Podepisuji a děkuji všem kteří hlasovali proti tomuto nehoráznému zvýšení daně.

 

Je to nehoráznost platit za poctivě koupený vlastní pozemek takové peníze

Považuji navýšení daně o 540 % za nehorázné. Mojí 84 leté mamince navýšili daň o 560 %, což je důchodkyně, které nenavýšili důchod ani o 1 % ještě větší nehoráznost.

 
 
 

Nesouhlasím zvýšení daně

 

Špatné hospodaření města. Nerozumné investice a změny, které nepřispívaji lidem v ničem. Nejhorší viditelný příklad je městské tržiště. A ten nájem....opravdoví trhovci, nemyslím překupníky, těžko hledají cestu do města......

 

Podepisuji

 

Zvyseni mezirocne o 700 %. Nehoraznost

7 násobek absolutně nepřijatelné

Nesouhlasím s tak vysokým navýšením, nemorální a nenormální

to není zvýšená daň, ale VÝPALNÉ !

Nesouhlasím s tím, ze nas město okrádá za to, ze něco vlastnime nejvyšší dani v ČR!!!

Podepisuji, protože je nehorázně navýšená

 

Podepisuji, protože NESOUHLASÍM s její výší na rok 2024 a nesouhlasím s její výší v následujících letech navrženou zastupitelstvem města Zlín.

Podepisuji, protože místní koeficient ve Zlíně je nestandartně vysoký. Užití výnosu z daně nekumunikované resp. netransparentní.

Nelíbí se mi, že bez bližšího zdůvodnění je navýšena daň nepřiměřeně vzhledem k průměrným výdělkům. Chybí mi transparentnost.

Nesouhlasím s výší daně z nemovitostí

Výše daně je pro mne letos 3,5 x vyšší než dříve. Je to nemravné, nespravedlivé. Ze dne na den jsem se bez dřívějšího avizování tuto skutečnost dozvěděla. Zásadně s tím nesouhlasím.

 
 
 
 
 
 

NESOUHLASÍM s takovým navýšením daně z nemovitosti

nesouhlasím s výší daně a způsobem, jakým dochází k informaci o čtyřnásobném zvýšení daně.

Tato vláda okrádá své občany nehoráznými způsoby, toto je další z nich. Smutné je že představitelé města se k tomu přidali.

 

Podepisuji, protože takové navýšení daně z nemovitostí je zločinem páchaným na vlastních občanech. Tomáš Baťa, kterými se všichni politici ve Zlíně onanují, by je jednoho vedle druhého nakopal do prdele a vyházel z oken radnice. V této věci jsem psal už i panu primátorovi, v reakci jsem obdržel předpřipravený dopis plný prázdných floskulí.

Podepisuji, protože se pro občany nic nedělá... na Lesní čtvrti je to katastrofa, od Gymnázia je absence retardérů, řidiči tam jezdí jak hovada, chodníky jsou plné kachliček s překvapením...

Souhlasím s petici.

 

Nesouhlasím s neúměrně zvýšením daně z nemovitosti.

Podepisují, protože nesouhlasím s tak enormnim zvýšením daně z nemovitosti.

Žijí ve Zlíně a toto zvýšení daně povazuji za nemravné.

 
 
 

Jsem z Kudlova , navýšení o více jak 700% jsem fakt nečekal,ale od města Zlín v čele s borcem Korcem je možné vše. Je mi celkem jedno,že město potřebuje navýšit rozpočet,který potom rozhází za nesmyslné investice,je mi líto lidí,kterým toto navýšení rozhodilo napjatý rodinný rozpočet. Plánované snížení v příštím roce o pár procent je k smíchu a zastupitelé,kteří to mají na svědomí by měli rezignovat a nastoupit k Technickým službám Zlín na post Manipulační dělník odpadového hospodářství,aby byli pro město Zlín užitečnější.

Protestuji proti neadekvátnímu zvýšení daně z nemovitosti ve Zlíně.

Nesouhlasím s výší daně z nemovitosti z důvodu neúměrného navýšení, bez diferenciace plátců (zde se nabízí určitě nějaké možnosti). Já jsem invalidní důchodce , potřebuji finanční prostředky na základní potřeby, jídlo a léky. Ziji v bytě 2+1 na okraji Zlína, ve starším domě.byt jsme si s rodiči koupili a daň se mi navýšila 5x. To je naprosto nepřijatelné.

Dan se zvedla nehorazne!

Podepisuji tuto petici, protože výše daně z nemovitosti v letošním roce překročila meze únosnosti, nazvala bych ji skutečně nemorální. S navýšením jsme počítali všichni, kdo nemovitost vlastníme, ale stanovená výše daní byla přes čáru. To, že je třeba zdražit, není odpovědí na otázku, proč tolik, pokud se tedy představitelé města Zlína nechtěli dostat do Guinnessovy knihy rekordů. Všude se píše, jak rodinný dům v Česku s průměrnou platbou v roce 2023 cca 1.200 Kč stoupl cca na 2200 Kč, nám ve Zlíně tato částka stoupla na cca 4.500 Kč. Byt 3+1 z 800 Kč na 3.200. Šílené. Nevidím ani důvod, proč se "inspirovat" zahraničím, ve kterém jsou daně z nemovitostí údajně daleko vyšší. Ano, asi jsou, ale podíval se někdo na naše platy? Zlínský kraj má jedny z nejnižších platů v ČR a přitom nejvíce zdražil. Už i taková obávaná instituce, jako je FU ve Zlíně, posílal možnosti splátek, protože se tam vědělo, že to udělá mnoha lidem škrt přes rozpočet. Je stále doba krize, lidé i firmy se vzpamatovávají z předchozích ekonomických problémů, soukromé firmy ve Zlíně se rozhodně nepředbíhají ve zvyšování platů, takže my, kteří nejsme lékaři, učitelé, hasiči či od policie, nemáme šanci. Prosím, zástupci Zlína, vzpamatujte se. My Vaše platy nemáme.

Protože je to nehorázné mít nejvyšší daň z nemovitosti z celé ČR. Je to jak z té pohádky Tajemství staré bambitky, za chvíli bude daň ze vzduchu, daň z trakaře apod.

 
 

Podepisuji, protože žádná daň z nemovitosti by neměla ani existovat. Platil jsem ji při koupi. Pár stovek se jěště dalo tolerovat. Tohle je čistá zlodějina. Dražší než Praha. Si ty prachy vyděláváme prací narozdíl od Vás milá radnice. Ne*ereme je. To si uvědomte

 
 
 

Nenechám se okrádat

Daň je nemravně vysoká a finančně likvidační.

 
 

Nesouhlasím s razantním navýšením domovní daně za střechu nad hlavou kterou ještě ani nemám splacenou. Jako samoživitelka si nemohu dovolit platit v květnu odpad 1600 + 2631,- daň do toho další výdaje jako například školní výlet za 1500,- kde na to máme brát. Člověk má 2 práce pořád to nestačí. Drahý plyn, voda, el, benzín a ted tohle. Kolik má výplatu ten co to odsouhlasil, asi ne 20 000,- což je průměrná výplata obyčejné ženy z dělnické třídy .Při koupi nemovitosti se platila daň z prodeje , daň z nabytí a teď máme platit daň za to že vůbec jsme na něco dřeli a šetřili 30 let? to je směšné, taková daň by neměla ekzistovat ZRUŠIT UPLNĚ už jsem ji zaplatili z naší hrubé mzdy a každé koruny než jsme ji schovali a šetřili na splátky. CO TAK JEŠTĚ DAŇ Z DANĚ TO BY NECHTĚLI NÁHODOU? komu zvedli plat o 200% ? jako nám daň . Je to nehoráznost a trpět budou zase jen děti, protože na místo zájmového kroužku se zaplatí daň z něčeho co splácíme. Daň z nemovitosti

 

Protože je to nehoráznost!

Protože navýšení daně z nemovitostí je nehorázné.

Podepisují, protože nesouhlasím s tak markantním navýšením daně.

Nesouhlasím s navýšením daně z nemovitosti

 
 

Je to útok na majetok občanov. Je to na úrovni výpalného! Za toto by mala byť basa!

Jsou to nenažraní bastardi,Zlín nejdražší město v Galaxii....

 
 
 

Z 800 na 6048 Kč! :(

Nesouhlasím se zvýšením daně z nemovitostí.

Nesouhlasím se zvýšením daně z nemovitostí.

Skoro 7nasobne navýšení je naprosto nemravné a neodpovídá lokalitě

Daň je nehorázná.

 
 
 

Podepisuji

Nesouhlasím s takto extrémním zvýšením daně!!!! Zastupitelé by měli složit funkci!!!!

Nesouhlasím s nehorázným zvýšením daně z nemovitosti

Nesouhlasím s výší koeficientu daně z nemovitostí. Jak zde mají (mladí) lidé žít když platí tak vysoké daně!? Přeji si aby moje město Zlí bylo příjemným místem pro život. Chtějí-li zastupitelé optimalizovat, ať optimalizují především výdaje!

 
 
 
 
 
 

Nesouhlasím s výši daně z nemovitosti.

Je to nemorální a vyděračské. tak nejednají zástupci občanů !!!!

 

Nesouhlasím s výší této daně a to že nevim na co moje peníze jdou

Podepisuji, protože Zlín nemá mít nejvyšší daně z nemovitostí, měl by je snížit na výši obvyklou v České republice

 

Jen mě vadí, že vás máme podpořit v 9 hod. ráno, proč jste to nedomluvili na odpoledne, když lidé přichází z práce! Radní přece můžou kvůli takovému zásadnímu problémů úřadovat i v odpoledních hodinách!

7násobné zvýšení, jako je to v mém případě, je opravdu za hranou

Je výše koeficientu daně nehorázná.

 
 
 
 
 

Praha Prosek - byt 4+kk 78m2 daň 1.454,-Kč Zlín Podlesí - garáž 15m2 daň 1.453,- Kč

Nesouhlasím s takovým postupem zastupitelstva.

 
 

Podepisuji, protože se jedná o nehoráznou výši daně z nemovitosti

Nehorázné!!! Dan zvýšena o 450 % ... Co si naši zastupitelé ještě dovolí? Zdá se, že chtějí lidi vyhnat ze svých domovů.. Záměr??

Podepisuji, protože považuji zvýšení za nehorázné a naprosto neúměrné lokalitě, vybavení a nabídce města, pracovnímu trhu a dopravní situaci. Prostředky města nejsou podle mě využívány hospodárně a smysluplně s přesahem do delšího horizontu a další peníze vyždímané z lidí na tom nic nezmění, jen povedou k dalšímu mrhání.

Nesouhlasím s navýšenim mé daně o 700 procent

 

Podepisuji, protože jako občan Zlína nesouhlasím s nemravným zvýšením místního koeficientu daně z nemovitostí.

 
 

Nesouhlasim s vyší koeficientu dane z nemovitosti ve Zline.

Nesouhlasim s vysi mistniho koeficientu dane z nemovitosti ve Zline.

 
 
 
 
 

Tolik výhod od Zlína nedostávám abych byl ochoten platit takové daně za svůj majetek na který jsem vydělal zdaněným výdělkem.

 

Zvýšení daně z nemovitosti 4-5 x je slušně řečeno nemravné.

Zvýšení daně z nemovitosti 4-5 x je neúměrné vzhledem ke zbytku ČR.

.

 

Podepisuj, protože s tím nesouhlasím. Je to nekřesťanské

Je to neskutečné navýšení daně. Ti co to odsouhlasili by měli všichni viset na šibenici.

 
 
 

Podepisuji, protože sazba je nemravná. Kdekoli v civilizovaném světě by lidi provedli defenestraci radních.

 
 
 
 

Daň z nemovitosti je krádež

 
 
 

Je nehorázné zdražovat tuto uz tak nesmyslnou dan tímto způsobem.

Podepisuji, protože souhlasím se snížením výše místního koeficientu daně z nemovitosti ve Zlíně.

Souhlasím se snížením místního koeficientu daně z nemovitosti ve Zlíně

 
 

Podepisuji protože se to dotklo mě i mé rodiny a je to zlodejna

 
 
 

Navýšení daně z nemovitostí je nemorální a navíc zlodějina. Ze svých již zdaněných příjmů si koupím nemovitost a při koupi zaplatím daň. Celá vláda i s opozicí jsou dle mého názoru darebáci a vlastizrádci

 

Je to nehorázné to zvyšování daně z nemovitostí a jak pisete nepostavili se za tak ať táhnou pryč ze Zlína nemají tam co dělat

 

se jedná o nehorázné zdražení, které schválili lidé, které jsme volili s vírou, že udělají jen to nejlepší pro své voliče.

 
 

Je to nehorázné.

 
 

Jindrichu ahoj

Podepisuji petici, protože jsou poplatky neadekvátní.

Je to nehorázné ...

podepisuji

 
 

Absolutně nesouhlasím s navýšením daně z nemovitých věcí (rodinného domu) z Kč 681,-- za rok 2023 proti roku 2024, a to na Kč 4865,--, což činí šmejdovské zvýšení na 714%.

 
 

DYE3

Nesouhlasím s výši daně z nemovitosti. Ve volbách vám to spočítáme, parchanti!

nesouhlasíme

nesouhlasím s výši daně

Daň z nemovitosti je omezení vlastnických práv a zlegalizovaná krádež.

 

Daň ze soukromého majetku je nemravná a měla být již dávno zrušena.

556%

Nehorázné zvýšení, vyšší než v Praze. Za byt 70m platím dvakrát tolik jak za dva větší byty v Praze!!!

 
 

Je to nehorázné a arogantní jednání. Ryba ale smrdí od hlavy tedy přesně od vlády ČR

Podepisuji tuto petici, protože nesouhlasím s navýšením daně z nemovitosti. Jsem důchodkyně a daň se mi zvýšila ze 1014,- Kč na 3642 Kč.